Biz, En iyisi Sizinle Olmasak

NTV'de yayinlanan "Haydi Gel Bizimle Ol" isimli programi bilmeyeniniz yoktur. 4 kadin kisi (Cigdem Anad, Pinar Kur, Aysun Kayaci, Mujde Ar), degisik konuklar alarak programi surduruyorlar. Bu 4 kadinin ortak yani; tamaminin sol goruslu olmasidir.

Genelde, programlarda, konuklarin soyledigi sozler sansasyon olusturur ama bu programda hep programin sunucularinin sarf ettigi sozler sansasyona neden oluyor. Yani vukuatli bir program.

Dagdaki Cobanla Benim Oyum Esit mi?

Programin en onemli skandallarindan biri Kayaci'ya ait. Aysun Kayaci'nin, "Dagdaki cobanla benim oyum esit mi?" sozleri, gundemi uzun bir sure mesgul etmis, programa, her kesimden tepkiler gelmisti. Ama bu tepkiler, bu 4'luyu yildirmadi. Skandal sozler, tum hizi ile devam etti. Programda, ozellikle, Mujde Ar'in, ozelikle erkek konuklara yonelik mustehcen sozleri basta magazin gundemi olmak uzere, ulke gundemini mesgul etti. Radikal sol goruslere sahip Pinar Kur'un muhafazakar vatandaslarimiza yonelik sozleri ve bu vatandaslarimizi radikallikle suclamasi, bu vatandaslarimizin onurunu kirmisti, kirmaya devam ediyor.

Guvenlik Guclerine Hakaret ve Turkler Isgalci

Programa konuk olarak katilan Nurseli Idiz'in, Ergenekon Operasyonu kapsaminda gozaltina alinidigi surecte polislerden iyi muamele gordugunu soylemesi uzerine, Pinar Kur'un yine agzi kopurmus ve Nurseli Idiz'e, "sen nasil polis bana iyi davrandi dersin" seklinde sozler sarf etmisti.

Bir baska hata ise yine Pinar Kur'den gelmisti. Pinar Kur, Yunanlari, ezilen halk olarak nitelendirmis ve bugun yasanan sorunlarin gecmise dayandigini, gecmiste Turklerin, Yunanlari isgal ettigini soylemek ihanetinde bulunmustu.

Son programda ise; Mujde Ar ve Cigdem Anad, Aysun Kayaci'nin, Turkiye'de temiz siyasetci yok sozleri uzerine tartismaya baslamis ve tartisma buyuyunce reklam arasi verilmek zorunda kalinmisti.

Aysun Kayaci, bu sozleri sarf ettikten sonra, Mujde Ar sinirlendi ve gectigimiz gunlerde CHP'ye geri donen esi, Ercan Karakas'in durust oldugunu belirterek; "Benim esim de siyasetci ve tertemiz durust bir adam" diyerek Kayaci'ya itiraz etti. Cigdem Anad'in; "sen iyice Baykal'ci oldun" sozleri uzerine tartisma alevlendi.

Pinar Kur sacmaladi

Gecen haftaki bolumde ise; CHP'nin Carsaf Acilim tartisildi. Mujde Ar'in, Pinar Kur'un, CHP'yi sert bir sekilde elestirmesine ve "bundan sonra kesseler CHP'ye oy vermem" sozlerine karsi cikarak, CHP'yi savunmasi uzerine bu programda da tartisma yasanmaya basladi.

Bu dakikalardan sonra ayari iyice kaciran Pinar Kur, sacmalamanin sinirlarini zorlayarak, cuma ve bayram namazlarina gitmenin, dini siyasete alet etmek oldugu yonundeki sozlerini sarf ettikten sonra, tartismanin ileriki dakikalarda hararetlenmesi ve Mujde Ar'in ve Aysun Kayaci'nin Deniz Baykal'in "ici aydinlik" sozlerine ithafta bulunarak savunma yapmasi uzerine; "kafasina basortusu takanlarin icinin aydinlik olabilecegi benim aklima gelmiyor. Hic kabul edemem." sozleri insanlarda saskinlik olusturdu.

Zaten, bu akillarina gelmediginden, Pinar Kur ve Pinar Kur gibiler, basortulu vatandaslarimizi insan yerine de koymuyorlar.

Bu program, NTV'nin sayginligina golge dusuruyor. Umariz en kisa zamanda, NTV Yonetimi bunu gorur ve programi yayindan kaldirir.

Okuyucularimizi, bu programi boykot etmeye davet ediyorum. Artik bardak tasti.

Yorumlar