KISACIK MAKALECIK - KOMPLO TEORISYENI OLARAK DEVLET BAHCELI

Uygulamaya yeni basladigimiz bolumlerimizde, ilk yazida, bolum hakkinda bilgi vermek adet oldu. Bu bolumumuzde de, bazi olaylari, makale havasinda, kisa olarak degerlendirecegiz. Bu bilgiyi verdikten sonra ilk yazimiza baslayalim.

Devlet Bahceli, "Ocalan'i serbest birakma hazirligi yapiliyor" demis. Sayin Bahceli, acaba politikaci mi, Komplo Teorisyeni mi? Komplo teorileri ile siyaset yapilmaz. Siyaset daha ciddi bir istir. Hele; elde somut birsey olmadan, salt dedikodularla muhalefet hic yapilmaz.

Sunu bilmek gerekir; bu ulkede kimse Apo'yu serbest birakamaz! Ama Bahceli gibiler, Apo uzerinden siyaset(!) yapmaya devam edecekler. Bahceli, gecmiste "Apo'yu asacagiz" soylemleri ile secim kampanyasi yuruttu (18 Nisan 1999 Genel Secimlerinde daragaci ve yagli ilmik resimleri bulunan afislerle, secim kampayasi yuruttuler ve Apo'yu idam edeceklerini soylediler). 18 Nisan 1999 Genel Secimlerinde, MHP, 5.606.634 secmenin oyunu alarak, %17,98 oy orani ile ikinci parti oldu ve 3'lu koalisyonun 2. ortagi olarak hukumette yerini aldi. Ne oldu? Idam edecegiz dediler, idami kaldirdilar. Idami kaldiran bu yasanin altinda, Devlet Bahceli'nin de imzasi olmasina ragmen 22 Temmuz 2007 secimlerinin mitinglerinde, Basbakan'a ip atti, sanki bu yasanin altinda imzasi olan kendisi degil de Basbakan gibi.

Sayin Bahceli, sizin, son kullanma tarihiniz, o yasanin altina imza attiginiz gun bitti. Lutfen, siyaseti gercekten birakin ve bir daha donmeyin. Ulkemiz ve partiniz icin...

Yorumlar