DTP, PKK Yandaşlığını İfşa Etmeye Devam Ediyor: DTP Mitinginde Türk Bayrağı Açan Vatandaşa Linç Girişimi

DTP'nin Mutki'de düzenlenen mitinginde elinde Türk bayrağıyla "Kahrolsun PKK" diye bağıran kişi partililerin saldırısına uğradı.

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna, halkın talebini dile getiren tek partinin DTP olduğunu iddia etti.Tümünü Yasla
Emine Ayna ve beraberindeki milletvekilleri, Eski Mutki Durağı'nda düzenlenen mitinge katıldı.

Mitingde konuşan Ayna, yerel seçimler öncesinde başladıkları bölge gezisine devam ettiklerini vurgulayarak, gittikleri her ilde yoğun ilgi ve coşkuyla karşılandıklarını söyledi.

“Halkın talebini dile getiren tek parti DTP'dir” diyen Ayna, tüm siyasi partilerin DTP'nin hedeflerini engellemek için birlik olduğunu öne sürdü.

Yerel seçimlerin yaklaştığını ve DTP olarak imkansızlıklara rağmen seçim yarışında var olduklarını kaydeden Emine Ayna, DTP dışındaki bir partiye oy verenlerin savaşa, ölüme ve intihara mühür basmış olacağını iddia etti.

Ayna'nın konuşmasının ardından mitinge katılan kalabalık arasında bulunan bir kişinin, Türk bayrağı açarak, “Kahrolsun PKK” sloganı atması gerginlik yaşanmasına neden oldu.

Güvenlik güçlerinin müdahalesi üzerine olaylar büyümeden sona ererken, kimliği belirlenemeyen kişi, polisler tarafından miting alanından uzaklaştırıldı.

Kaynak: ihlassondakika.com

Yorumlar