Erdoğan: "PKK partimiz üzerinde eylem yapıyor"

AK Parti İstanbul İl Binası'ndaki patlamaya ilişkin incelemelerde bulunan Başbakan Erdoğan, özgürlük adı altında eylem yapanlara sert çıktı.

Başbakan Erdoğan, Ak Parti İstanbul İl Binası'na yapılan saldırılar sonrasında İstanbul'da incelemelerde bulundu. Başbakan Erdoğan, İstanbul İl Başkanlığı'ndaki incelemesi sonrasında medyaya açıklamalarda bulundu. Başbakan Erdoğan açıklamasında demokrasi adı altında yapılan eylemlere sert tepki gösterdi. İşte Başbakan Erdoğan'ın açıklamaları:

5 kardeşimiz tedavi oldu taburcu oldu. 5 kardeşimiz ikisi emniyet mensubu olmak üzere tedavisi devam ediyor. Ancak iki kardeşimizin durumu ağır. Temennimiz hepsinin hastaneden taburcu olmasıdır.

Demokrasi mücadelesine soyunanlar hak ve özgürlük mücadelesine soyunanlar terörle şiddetle biryere varamazlar. Bunun dünyanın hiçbir ülkesinde örneği yoktur. Hiçbir yerde de neticeye vardıklarını görmedik. Ülkemizde mücadele içinde olanlar demokrasi, hukuk mücadelesinden bahsedemezler. İnsan haklarından söz edemezler. Şu anda görülen bunun farklı bir örneğidir.

Ak Parti iktidarı ile birlikte terör örgütü değişik eylem uygulamalarını yapmış parti teşkilatlarımızı bombalı saldırı ve işgallerle değişik eylemler gerçekleştirmiştir. Tüm bunları halkımız yakından izliyor görüyor. İnancım odur ki halkımız sandık başında bu mihraklara en güzel dersi verecektir. Bizim yolumuz bu yol değildir. bizim yolumuz düşüncelerimizi insanlarımıza özgürce anlatmaktır. Biz mücadelemizi 81 il ve 961 ilçemizde sürdüreceğiz. Biz milletimizin efendisi olmaya değil milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.

Kişilerle ilgili elde edilen bulgular belgeler ve izlenme var. Güvenlik güçlerimiz bunların üzerinden çalışmasını devam ettiriyor.

Kaynak: ihlassondakika.com

Yorumlar