Özge Peker: Gördüğünüz üzere hamile değilim! (Video Haber)

4 yıldır cezeavinde bulunan Sedat Peker’le 5 ay önce evlenen avukat Özge Peker, hamilelik iddialarını yanıtlamak için bugün gazetecilerin karşısına çıktı. Peker, giydiği kabanın önünü açarak “Gördüğünüz üzere hamile değilim” dedi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nce Silivri’de görülen Ergenekon davasının bugünkü duruşmasına katılan Sedat Peker’in eşi Özge Peker, mahkeme çıkışında hamile olduğu iddialarıyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Hamile olmadığını kanıtlamak için bugünkü duruşmaya geldiğini ifade eden Özge Peker, giydiği kabanın önünü açarak “Gördüğünüz üzere hamile değilim” dedi. Özge Peker, “İleride çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?” şeklindeki soruya “Evet” yanıtını verdi.

Özge Peker, bir gazetecinin Sedat Peker’in cezaevinden çıkması beklenen süreyi kastederek, “Bunun için 4 yıl beklemeniz gerekir” şeklindeki ifadesi üzerine “4 yıl değil, 100 yıl da beklerim” dedi.

Haberalti Yorumu: Bu iddialar ortaya atilali birkac gun oldu. Ozge Peker, o birkac gun icinde neden ortaya cikmadi da bugun ortaya cikti? Insanin aklina kurtaj ihtimali geliyor ama Ozge Peker, gercekten 8 aylik hamile ise kurtaj icin de cok gec kalinmistir. Karmakarisik bir durum vesselam... Mecburen inanacagiz...

Yorumlar