AKP'NİN BAZI ADAYLARI BELLİ OLDU!!

İzmir'in yanı sıra Sakarya, Bursa, Eskişehir, Kırklareli, Edirne ve Samsun'un adayları da belli oldu.


İzmir Milletvekili Taha Aksoy AKP'nin İzmir adayı oldu.

Başbakan Erdoğan’ın bugün Altındağ Belediyesi Karapürçek Spor Salonu Tesisleri’nde yapacağı toplantıda, İzmir için Taha Aksoy’un ismini açıklaması beklenirken, Sakarya için Zeki Topçuoğlu, Bursa için Recep Altepe, Samsun için ise Yusuf Ziya Yılmaz AKP'nin adayı oldu. Eskişehir adayı Hasan Gönen olurken Kırklareli adayı ise Cengiz Bağdan olarak belirlendi. Edirne adayı ise Mustafa Hatipler..

"BAŞBAKAN BENİ ARADI"

AK Parti İzmir Milletvekili Taha Aksoy, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini aradığını ve partinin İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olduğunu tebliğ ettiğini bildirdi.

AA muhabirinin görüştüğü Taha Aksoy, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini saat 01.30'da telefonla aradığını ifade ederek, şunları kaydetti:

''Başbakanımız arayarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığımı tebliğ etti. Benim ismim zaten İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayları arasında geçiyordu, onun için sürpriz olmadı. Hayırlısı olsun diyorum. İzmirlilerle buluştuğumuzda kendimizi anlatacağız. Sonucu birlikte bekleyeceğiz.''

Yorumlar