Kurtlar Vadisi'nin yeni kanalı belli oldu!!! İşte, Polat'ın yeni adresi!!!

Show TV ile anlaşmazlığa düşerek yeni bölümlerin yayınlanmasını durduran Kurtlar Vadisi, yeni bir kanalla anlaştı. İşte Vadi'nin yeni kanalı....
Kurtlar Vadisi yapımcıları Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener uzun süredir bir çok kanalla temas halindeydi.

Postmedya'nın aldığı bilgilere göre Vadi yapımcıları atv ile kesin olarak anlaşarak kanalın genel müdürü Fatih Edipoğlu'yla el sıkıştı.

Dizinin şubat ayında yeni bölümleri ile atv ekranlarında gösterilmeye başlanacak.

Kaynak: medyafaresi.com

Haberalti Yorumu: Eger boyle birsey gerceklesirse, acaba Kurtlar Vadisi Pusu dizisi, Kurtlar Vadisi dizisi yayinlanmaya basladigindan beri yayinlandigi gun ve saatte mi yayinlanacak? Yani persembe gunu saat 20:00'de mi? Biliyorsunuz Atv'de o gun ve saatte, ikinci sezon bolumleri devam eden Parmaklik Ardinda dizisi oynuyor. Bu durumda, acaba bu dizinin akibeti ne olacak? Yayindan mi kaldirilacak, yayin saati mi degisecek yoksa yayin gunu mu degisecek? Benim tahminim yayin saatinin degisecegi yonunde. Cunku persembe gunleri saat 22:20'de Canim Ailem dizisinin tekrar bolumleri oynuyor. O saate yeni bir program koymadiklarina gore Canim Ailem'in tekrar bolumunun yerine Parmakliklar Ardinda dizisi yerlestirilecek.

Bir baska soru ise; Avrupa Yakasi dizisinin yayinina 2 ay ara verilmesinin, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Atv'ye transfer olmasi ile bir baglantisi var mi? Bu kriz ortaminda, Atv yonetimi, maliyeti yuksek olan bu iki diziyi birden yayinlamayi goze alamadi mi? Bence aynen boyle. Atv yonetimi, onunu gorebilmek icin Avrupa Yakasi'nin yayinina ara verdi. Bu 2 ay icerisinde durum degerlendirmesi yapacaklar. Eger krizin etkilerinde bir yumusama olursa ya da kriz ortami sona ererse 2 diziyle de yoksa kendileri icin en karli olan dizi ile yollarina devam edecekler. Dusunceleri bu sekilde ise, umarim 2 diziyle de yollarina devam etme karari alirlar.

Yorumlar