Mehmet Elkatmış'a Ergenekon tehdidi!!!

Eski Susurluk Komisyonu Başkanı Elkatmış'ın ofisini dağıtanlar, "sesini kes" yazılı not bıraktı.

Eski AK Parti Nevşehir milletvekili ve eski Susurluk Komisyonu Başkanı Mehmet Elkatmış'ın bürosuna giren kimliği meçhul kişilerin, üzerinde “Sesini kes” yazılı bir not bıraktıkları bildirildi.

Ankara Kızılay'daki bürosuna giden Elkatmış, ortalığın dağıtılmış olduğunu gördü. Büroya hırsız girdiğini tahmin eden Elkatmış, masasının üzerinde bir A-4 kağıdına yazılı “Sesini kes” mesajını görünce durumu polise bildirdi. Bürodan bazı evrakların da çalınmış olduğu görüldü. Polis, büroda parmak izi araması yaptı. Üzerinde “Sesini kes” yazılı kağıt da kriminal incelemeye gönderildi.

Mehmet Elkatmış, "Çelik kapı hiçbir zorlama olmadan açılmış. Zorlama yok. Ne zaman girdikleri belirsiz. Belki sabah arkadaş gelmeden önce girildi, belki de Cumartesi akşam girilmiş olabilir" dedi. Kendisinin Susurluk soruşturmasından bu yana televizyonlara çıkıp Susurluk, Ergenekon, çete mafyalarla ilgili olarak 12 senedir konuştuğunu hatırlatan Elkatmış, "Büroma bırakılan 'Sesini kes' uyarısı bununla ilgili olabilir. Son zamanlarda her gün bir Tv kanalında konuşuyordum. Son 10 gündür, bütün Tv'lere çıktım. Tehdit bununla ilgili olabilir" dedi.

Yorumlar