Son Dakika: Harem Otogarı'nda çatı çöktü!!! - Video Haber

Polis ve itfaiye enkaz altında kalanları kurtarmak için yoğun mücadele verdi.

Üsküdar Harem'deki şehirler arası otobüs firmasına ait yazıhanenin çatısı çöktü. Enkaz altında kalan 2 kişi vatandaşlarca, 1 yolcu ise itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Yaralı vatandaşlar Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olay saat 10:00 sıralarında meydana geldi. Harem'de bulunan Diyarbakır Seyahat ile Özkaymak Turizm'in ortak kullandığı yazıhanenin çatısı çöktü. Yazıhane yerle bir olurken enkaz altında kalan 3 kişiyi kurtarmak için vatandaşlar seferber oldu. Bu sırada Üsküdar İtfaiye ekipleri de olay yerine geldi. Çok sayıda sağlık ekibi de enkaz alanına intikal etti.
Çevredeki yazıhanelerde çalışan vatandaşlar ve yolcular enkaz altında kalanları kurtarmaya çalıştı. Çıkarılan 2 kişiden biri taksiyle diğeri ise ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Duvar ile enkaz arasında sıkışan bir kadın ise itfaiye ekiplerinin uğraşları sonucu çıkarıldı. Büyük korku yaşayan kadın ilkyardım ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar