Cem Garipoğlu mahkeme'de (VİDEO HABER)

Cem Garipoğlu, Savcılık sorgusunun ardından Gülhane Çocuk Mahkemesi'ne getirildi.

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nin ailesinin avukatı Aytekin Kaya, C.G'nin Asayiş Şubesi'nde ifade vermesinin söz konusu olmadığını ifade etmişti.

Münevver Karabulut'un katil zanlısı C.G'nin ailesinin avukatı Aytekin Kaya, C.G'nin tedirgin olduğunu, psikolojisini çok normal görmediğini söyledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde zanlı ile görüşen avukat Kaya, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, C.G'nin Asayiş Şubesi'nde ifade vermesinin söz konusu olmadığını ifade etti. Kaya, C.G'nin Cocuk Şube'ye sevk edileceğini ve ifade verecekse orada vereceğini belirtti.

Gazetecilerin, C.G'nin durumunu sormaları üzerine avukat Kaya, ''Tedirgin, psikolojisini çok normal görmedim'' dedi.

Kaya, C.G ile görüşmesinde, tutuklanırsa cezaevine konulacağını, hakkında iddianame hazırlanacağını, yargılanacağını ve hakkında bir hüküm verileceğini anlattığını kaydetti.

Avukat Kaya, olaya İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı el koyduğu için C.G'nin Çocuk Şubesi'nden Sultanahmet'teki İstanbul Adliyesi'ne gönderilebileceğini sözlerine ekledi.

Garipoğlu Çocuk Büro'da vermiş olduğu ifadesinde 'Hep İstanbul'daydım. Hiç İstanbul dışına çıkmadım. Çok pişmanım. Keşke ben ölseydim. Bir anlık olaydı" dediği kaydedildi.

Garipoğlu Üsküdar Çocuk Suçluları Şubesi'nden geniş güvenlik önlemleri altında Gülhane Çocuk Mahkemesi'ne getirildi.

Münevver Karabulut'un katil zanlısı C.G, Çocuk Şube Müdürlüğü'nden Gülhane Çocuk Mahkemesi'ne götürülürken halk tarafından linç edilmek istendi...

Karabulut cinayeti soruşturmasını yürüten Savcı Faruk Ersan Yılmaz klasörlerle İstanbul Çocuk Mahkemeleri'ne geldi.

Yorumlar