Kılıçdaroğlu fena çuvalladı!!!

CHP, İstanbul'daki afet nedeniyle Silivri’de Halk Ekmek Fabrikası’nın yerle bir olduğunu iddia etmişti. Ancak Silivri'de ekmek fabrikasının olmadığı ortaya çıktı.

SADECE ÜÇ FABRİKAMIZ VAR

CHP Grup Başkanvekilleri Kemal Kılıçdaroğlu ve Hakkı Süha Okay’ın imzasıyla verilen ve 8-9 Eylül tarihlerinde İstanbul’da aşırı yağışlar sonucu meydana gelen sel felaketine ilişkin önergede, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Silivri Halk Ekmek Fabrikası dere yatağına yapıldığı için yerle bir oldu” ifadesi kullanıldı.

Ancak Halk Ekmek’in Silivri’de fabrikası olmadığı belirtildi. İstanbul Halk Ekmek Genel Müdürü Salih Bekaroğlu, Halk Ekmek AŞ.’nin Sultangazi, Edirnekapı ve Kartal’da olmak üzere sadece 3 fabrikasının bulunduğunu belirterek, “Silivri ilçesinde kesinlikle İstanbul Halk Ekmek AŞ.’ye ait bir fabrika bulunmamaktadır” dedi.

İstanbul Halk Ekmek AŞ.’nin hiçbir fabrikasının dere yatağında olmadığını belirten Bekaroğlu, ekledi: “17 milyona yakın nüfusu barındıran İstanbul’un yüzde 10’unu doyuran Halk Ekmek AŞ’nin politik mülahazalarla istismar edilmesi bizi derinden üzmüştür.”

Yorumlar