CEM GARİPOĞLU TESLİM OLDU!!! (VİDEO HABER)

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun saat:00:45'te yakalandığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildiği bildirildi.

7 aydır aranan Münevver Karabulut'un katil zanlısı avukatları tarafından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. Cem Garipoğlu'nun yurtdışından değil İstanbul'da bir noktadan Emniyete getirildiği alınan bilgiler arasında.

Şu anda Emniyet Müdürlüğü'ne gidip gitmeyeceği sorulan Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut: " Ben ne söylediysem çıktı. 7 aydır bekliyorduk. Türk adaletine güveniyorum. Yalnız kimler yataklık yaptı ise saklanmasında yardımı olanların ortaya çıkması lazım. Basın yaralı babanın yanında oldu bu yaralı babaya merhem oldu. Doğru yazan oldu yanlış yazan oldu çok zorlu bir dönemden geçtim. Şu sıoru işareti var bu işi kılıfına mı uydurdular teslim mi oldu yakalandı mı tam anlamış değilim." dedi.

Vali Güler'den ilk açıklama

Güler:'' Karabulut Ailesi'ne verdiğimiz sözü tuttuk. Garipoğlu avukatları tarafından teslim edildi. Giyabi tutuklası vicahiye cevrililecek.'' dedi.

Cem Garipoğlu'nun teslim olmasının ardından Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile birlikte basın toplantısı yapan İstanbul Valisi Muammer Güler, Cem Garipoğlu'nun ailesinin avukatları tarafından teslim edildiğini açıkladı.

Güler, Garipoğlu'nun sağlık durumunun yerinde olduğunu belirterek, gerekli işlemlerin yapılmasının ardından mahkemeye sevk edileceğini ifade etti.Güler, uzun süren çalışmaların başarılı bir şekilde sonuçlandığına dikkat çekerek, İstanbul Emniyeti'nin elinden gelen tüm gayreti göstererek sonuca gittiğini belirtti.Şüphelinin alabileceği haberlerin ardından herhangi bir yere kaçmaması için sadece bilgi verilmesi gereken yerlere bilgi verildiğini ifade eden Güler, tüm ihbarların kontrol edildiğini ve titizlikle çalışıldığını söyledi.Karabulut ailesinin gösterdiği sabır, tölerans ve yardım için teşekkür ettiklerini ifade eden Güler, "Yaşanan bazı olayların "Bir babanın acısı" nedeniyle yapıldığına inanıyoruz" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ise, "Dehşet verici bir cinayetti. Toplumun her kesimini ilgilendiren bir olaydı. Diğer taraftan yöneticilerimiz çok ilgilendi. Bizi talimatlandırdılar. Çemberin daraltılmasında herkesin katkısı oldu. Basının da çok önemli bir rolü vardı. Onlara da teşekkür ediyorum. Bunların hepsi polisin sistematik olarak çalışması, bunun bir kriz olarak algılanıp kriz masası kurulması ve bu olayı her polisin kendi çocuğunun katilini arıyor gibi araması sonuç vermiştir. Bugün sonuca varabildik.Bize gelen her türlü ihbarı atlamadan detaylı bir şekilde inceledik ve çember her geçen gün daraldı. Sonunda da yakalandı" dedi.Çapkın, Garipoğlu'nun avukatları tarafından teslim edildiğini de sözlerine ekledi.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, olaya ilişkin ''Ailesi teslim etmek zorunda kaldı'' yorumunu yaptı.

Etiler'de başı kesilerek öldürülüen Münevvver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu 7 ayın ardından bugün ailesi tarafından teslim edildi.

İstanbul Valisi Muammer Güler konu ile ilgili yaptığı açıklamada ''3. Mart .2009 tarihinde Beşiktaş'ın ilçesi Etiler de çöp konteynırında Münevver Karabulut'un vücudu bulunmuştu. olayın hemen akabinde delil tespitleri yapılmıştı. Gerekli kararları almıştık, ihbarları da değerlendirmiştik ancak firari şüpheliye ulaşamamıştık. Ancak bugün Cem Garipoğlu ailesi tarafından avukatına teslim edildi. '' dedi.

İstanbul Etiler'de öldürülerek çöp konteynırına atılan Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak 197 gündür aranan Cem Garipoğlu, İstanbul Bahçelievler'de, avukatları ve ailesi tarafından polise teslim edildi. Cem Garipoğlu'nun yakalanmasının ardından söylediği ilk cümlenin ''Babama üzüldüm'' olduğu iddia edildi.

Cem G., teslim olduğu sırada polise şunları söyledi: "Ağabey, babamın cezaevinde olması beni çok üzdü bu cinayetle ilgili olarak bilmediğiniz çok şey var. Ailemin cinayetle hiçbir ilgisi yok. Ben size her şeyi anlatacağım" dedi.

Garipoğlu avukatlarından Aytekin Kaya, Cem Garipoğlu'nu teslim ettiklerini doğrulayarak ''Yapılması gerekenler yapılacaktır.'' dedi.

Cem Garipoğlu'nun bu zamana kadar yurtdışında olup olmadığı konusunda ise Kaya, ''Bu konuda bilgim yok'' dedi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde tutulan Cem Garipoğlu'nun sorgusundan önce sağlık kontrolü için emniyetten çıkartıldı

Cem Garipoğlu sağlık kontrolü için Şişli Etfal Hastahanesine götürüldü. Gazetecilerin ilk defa görüntülediği Garipoğlu'nun sakallı olduğu ve oldukça bitkin olduğu gözlendi.

Şişli Etfal Hastahanesi'nde sağlık kontrolündek geçirilen Garipoğlu tekrar Asayiş şubeye getildi. Hakkında gıyabi tutuklama kararı bulunan Cem Garipoğlu geceyi Emniyette geçirecek ve yarın adliyeye çıkarılması bekleniyor

Cem sağlık kontrolünden geçirildi

Münnevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, sağlık kontrolünden geçirildi.

Ailesinin isteğiyle polise teslim edilen Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı olarak aranan firari şüpheli Cem Garipoğlu, sağlık kontrolünden geçirildi.

Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili olarak aranan firari şüpheli Cem Garipoğlu, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgusunun ardından sağlık raporu alınmak üzere Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Garipoğlu'nun emniyetten çıkışı sırasından basın izdihamı yaşandı.

Ailesinin isteği üzerine avukatı Aytekin Kaya tarafından Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edilen Cem Garipoğlu, tesliminden yaklaşık 1 saat 30 dakika sonra, sağlık raporu alınmak üzere Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Cem Garipoğlu'nun emniyetten çıkışı sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı. Garipoğlu'nun görüntülemek isteyen basın mensuplarının çokluğu izdihama neden oldu. Hastanede sağlık raporu alınan Garipoğlu, yeniden geniş güvenlik önlemleri altında Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Garipoğlu'nun sakallarının uzadığı ancak tanınabilecek derecede basında medyaya yansıyan fotoğraflarına benzediği görüldü.


Yorumlar